Αποφράξεις Πλάκα

Η εταιρία Αποφράξεις Πλάκα παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων σε όλη την Αττική. Λειτουργώντας με γνώμονα τον άψογο επαγγελματισμό και την άριστη εξυπηρέτηση ,συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες αποφρακτικές. Παρέχουμε εγγυημένες λύσεις και προτάσεις στον τομέα της διαχείρισης λυμάτων. Προσφέρουμε υπηρεσίες αποφράξεων, απολυμάνσεων και αντλήσεων υδάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αρωγός στη προσπάθεια μας να διατηρηθούμε στην κορυφή των προτιμήσεων σας είναι η διαρκής ενημέρωση μας για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Έτσι μπορούμε να εφαρμόζουμε στις εργασίες μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αποφράξεις Νέος Κόσμος. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας πάνω σε καινούριες τεχνικές και σε πρωτοποριακά προϊόντα. Παράλληλα αναβαθμίζουμε τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μας αποσκοπώντας στην τάχιστη και βέλτιστη εξυπηρέτηση σας. Οι Αποφράξεις Πλάκα βρίσκονται στο πλευρό σας σε κάθε δύσκολη στιγμή, το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ανοιχτό όλο το 24ώρο.

Αποφράξεις

Οι Αποφράξεις Πλάκα δραστηριοποιούνται στο χώρο των αποφράξεων, των αντλήσεων υδάτων και των απολυμαντικών εφαρμογών. Όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα σας με γνώμονα την πείρα και την εμπειρία μας. Με ένα σας τηλεφώνημα, ένα από τα άρτια καταρτισμένα συνεργεία μας έρχεται στο χώρο σας. Με χρήση κατάλληλου εξοπλισμού (ατσάλινα, πιεστικό μηχάνημα) αποφράσσεται άμεσα το προβληματικό σημείο επαναφέροντας την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας δικτύου. Αποφράξεις Καματερό. Η πολυετής πείρα των τεχνικών σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μέσα που έχουν στην διάθεση τους απογειώνουν την εργασία τους. Έτσι μπορούν εύκολα να εντοπίσουν το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα και να το ξεβουλώσουν. Το τηλεφωνικό κέντρο των Αποφράξεων Πλάκα παραμένει στη διάθεση σας όλο το 24ωρο έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε απρόοπτο βούλωμα.

Αποφράξεις Χαιδάρι
Απολυμάνσεις

Η εταιρία Αποφράξεις Πλάκα βρίσκεται στο χώρο των υγειονομικών εφαρμογών εδώ και πολλά χρόνια σημειώνοντας αλματώδη ανάπτυξη. Ειδικευόμαστε στις απολυμάνσεις, τις μυοκτονίες και τις απεντομώσεις στοχεύοντας στη ριζική απαλλαγή σας από κάθε είδους ζωικό παράσιτο και τη εξυγίανση του χώρου σας. Ο γεωπόνος της εταιρίας μας έχει πλούσιο επιστημονικό υπόβαθρο και γνωρίζει άριστα τα παράσιτα που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Συνεργάζεται άψογα με τους τεχνικούς ,και όλοι μαζί δομούν το πρόγραμμα απεντόμωσης που ταιριάζει στο χώρο σας. Χρησιμοποιούμε βιοκτόνα και απολυμαντικά μέσα νέας γενιάς  τα οποία είναι άοσμα, δεν λεκιάζουν ,δεν ερεθίζουν και είναι εντελώς ασφαλή για την υγεία σας. Έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΟΦ ενώ σέβονται το περιβάλλον και δεν το ρυπαίνουν. Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφράξεις Χαιδάρι
Αντλήσεις Υδάτων

Παρέχουμε άμεσες υπηρεσίες άντλησης υδάτων σε κάθε πλημμυρισμένο χώρο οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Το κακοσυντηρημένο αποχετευτικό δίκτυο της Αθήνας, τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, μια διαρροή τις σωληνώσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων προκαλούν συσσώρευση υδάτων. Σε κάθε άκρη της Αθήνας βρίσκεται και από ένα συνεργείο των Αποφράξεων Πλάκα πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτουμε βυτιοφόρα οχήματα μεγάλης χωρητικότητας τα οποία έχουν αντλίες υψηλής απορροφητικής ισχύος. Οι αντλίες συλλέγουν και απομακρύνουν καθαρά και ακάθαρτα νερά αλλά και λάσπες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προστατεύουμε έτσι την προσωπική σας περιουσία και την υγεία σας δίχως να μπαίνετε σε περιττά έξοδα. Οι Αποφράξεις Πλάκα έχουν τηλεφωνικό κέντρο το ποίο παραμένει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο. Αποφράξεις Καισαριανή

Αποφράξεις Χαιδάρι

Οι Αποφράξεις Πλάκα είναι στην κορυφή των επιλογών σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα που θα σας προκύψει.  Όταν υπάρχει πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με συσσώρευση νερών αλλά και όταν δέχεστε επίθεση από απρόσκλητους επισκέπτες όπως οι κατσαρίδες κλπ. βρισκόμαστε εκεί. Όλες οι εργασίες μας υποστηρίζονται από την ραγδαία  τεχνολογική πρόοδο η  όποια μας δίνει την δυνατότητα να επενδύουμε σε καινοτόμα  εργαλεία. Απόδειξη των αξιόπιστων λύσεων που παρέχουμε είναι το ευρύ πελατολόγιο μας στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και κατοικίες και καταστήματα άλλα και μεγάλες βιομηχανικές και εργοστασιακές εγκαταστάσεις. Με τα σύγχρονα μέσα και το πολύπειρο προσωπικό  μπορούμε και αντιμετωπίζουμε επιτυχώς κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί. Οι Αποφράξεις Πλάκα σέβονται την τσέπη σας για αυτό και όλα αυτά τα χρόνια οι τιμές σε όλες τις εργασίες είναι πολύ χαμηλές.