Αποφράξεις Μενίδι

Η εταιρία Αποφράξεις Μενίδι δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφρακτικών εφαρμογών δίνοντας λύσεις ποιότικές και κυρίως αποτελεσματικές. Κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία ενός πελατολογίου με το οποίο θα συνάπτουμε σχέσεις συνεργασίας, που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας να είναι σύγχρονα για να γινόμαστε ακόμα πιο αποδοτικοί. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις του χώρου μας για να βρισκόμαστε μπροστά σε κάθε μας βήμα.  Για να είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας με ακρίβεια αναβαθμίζουμε διαρκώς τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μας. Παράλληλα εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας σε καινούριες, φρέσκες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνικές ώστε η ποιότητα της  εργασίας τους να εκτοξεύεται στα ύψη. Έχουμε εξειδικευμένα συνεργεία σε κάθε άκρη της Αθήνας ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική. Τέλος στις Αποφράξεις Μενίδι διαθέτουν ένα άρτιο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο παραμένει ανοιχτό όλο το 24ώρο.

Αποφράξεις

Με 24ωρη εξυπηρέτηση και άψογο επαγγελματισμό ,η εταιρία Αποφράξεις Μενίδι προβαίνει άμεσα σε αποφρακτικές εργασίες. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς οι οποίοι σε καθημερινή βάση φέρνουν εις πέρας αποφρακτικές εργασίες σε όλη την Αττική. Φροντίζουμε πάντα να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας ,με σύμμαχο την εμπειρία και την κατάρτιση. Οι άνθρωποι μας έρχονται στο χώρο σας και αφού εντοπίσουν το πρόβλημα πραγματοποιούν απόφραξη. Αποφράξεις Γαλάτσι. Με τη βοήθεια διαγνωστικής κάμερας  βρίσκουμε το σημείο που έχει φράξει. Κατόπιν με ατσαλίνα ή πιεστικό μηχάνημα απομακρύνουμε λάσπες πέτρες τρόφιμα αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο. Οι Αποφράξεις Μενίδι έχουν πάθος για τη δουλειά τους και φέρνουν εις πέρας με άψογο επαγγελματισμό κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί.

Αποφράξεις Χαιδάρι
Απολυμάνσεις

Η εταιρία Αποφράξεις Μενίδι αναπτύσσεται με ένα και μοναδικό γνώμονα, την εξασφάλιση της σωστής υγιεινή Στόχος είναι η  εξουδετέρωση όλων των απρόσκλητων επισκεπτών όπως είναι τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, τα τρωκτικά κλπ.  Πολλά είδη ζωικών παρασίτων εγκυμονούν κίνδυνους για την δημόσια υγεία  καθώς είναι φορείς σημαντικών βακτηρίων. Αποφράξεις Ζεφύρι. Η προσβολή μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλη χωρίς να το γνωρίζεται. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να φέρνει εις πέρας με επιτυχία κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί. Είναι άριστοι γνώστες όλων των παρασίτων που σχετίζονται άμεσα με τον άνθρωπο. Ανάλογα με την έκταση της προσβολής ,διενεργούνται επαναληπτικές εφαρμογές αν χρειαστεί ενώ χορηγείται το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως. Αποφράξεις Αιγάλεω

Αποφράξεις Χαιδάρι
Αντλήσεις Υδάτων

Τα στελέχη των Αποφράξεις Μενίδι επεμβαίνουν άμεσα σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό συσσώρευσης υδάτων που θα σας προκύψει. Ένα βουλωμένο φρεάτιο, μια διαρροή στις σωληνώσεις, ή μια νεροποντή αποτελούν τις συνηθέστερες αιτίες πλημμύρας. Μετά από έντονη βροχόπτωση τα φρεάτια υπερχειλίζουν αφού τα νερά δεν απορροφώνται εξαιτίας της κακής συντήρησης τους. Είμαστε σε επιφυλακή σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς έχουμε συνεργεία με σύγχρονο εξοπλισμό σε κάθε άκρη της Αθήνας, έτοιμα να επέμβουν. Μετά την κλίση σας έρχονται στο χώρο σας με βυτιοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και αντλίες ισχυρής απορροφητικής δύναμης.  Συλλέγουν με προσοχή και απομακρύνουν καθαρά και ακάθαρτα ύδατα αλλά και λάσπες. Το τηλεφωνικό κέντρο των Αποφράξεις Μενίδι είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ώρο για τη δική σας άμεση εξυπηρέτηση. Αποφράξεις Θησείο

Αποφράξεις Χαιδάρι

Στις Αποφράξεις Μενίδι προσφέρουμε εργασίες που αφορούν τις αποχετεύσεις και τα φρεάτια,  τη διαχείριση λυμάτων και υδάτων αλλά και τις απολυμαντικές εφαρμογές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πελατολόγιο μας συνεχώς μεγαλώνει αφού μας εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι. Διαθέτουμε  σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα έτοιμα να βρεθούν σε κάθε γωνιά της Αθήνας μετά το τηλεφώνημα σας. Επιπλέον, έχουμε στην κατοχή μας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και αντλίες μεγάλης απορροφητικής ικανότητας. Είμαστε στο πλευρό σας με αξιόπιστες υπηρεσίες που συνδυάζονται άψογα με τις φιλικότερες τιμές της αγοράς. Τέλος το τηλεφωνικό κέντρο των Αποφράξεων Μενίδι παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου.