Αποφράξεις Γαλάτσι

Οι Αποφράξεις Γαλάτσι δραστηριοποιούνται εδώ χρόνια πάνω σε θέματα διαχείρισης λυμάτων και υδάτων αλλά και απολυμαντικών εφαρμογών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε περιπτώσεις βουλωμένων αποχετεύσεων , πλημμυρισμένων χώρων ή απρόσκλητων επισκεπτών όπως ποντίκια, κατσαρίδες ,μυρμήγκια κλπ. . Διενεργούμε εργασίες απόφραξης, άντλησης υδάτων και απολύμανσης άμεσα και αποτελεσματικά.  Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένη τεχνική ομάδα που είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή της ανατεθεί όσο απαιτητική και αν είναι. Όλα τα παραπάνω απορρέουν από το γεγονός ότι φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε σε συνεχή βάση για τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου μας και την πρόοδο της επιστήμης. Οι Αποφράξεις Γαλάτσι διαθέτουν ένα έμπειρο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο όλο το χρόνο ακόμα και τις αργίες.            

Αποφράξεις

Στις Αποφράξεις Γαλάτσι έχουμε την απαραίτητη κατάρτιση και άριστο εξοπλισμό να αποφράξουμε την αποχέτευση ή το φρεάτιο σας. Κακοσμία και υπερχείλιση λυμάτων είναι μερικές από τις δυσάρεστες συνέπειες ενός απρόοπτου βουλώματος. Αποφράξεις Βάρκιζα.  Διαθέτουμε ένα έμπειρο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που γνωρίζει άριστα τη δουλειά του. Χρησιμοποιώντας διαγνωστική κάμερα ακριβείας εντοπίζεται το σημείο που έχει φράξει. Κατόπιν με ατσαλίνα ή πιεστικό μηχάνημα απομακρύνονται λίπη τρόφιμα χώματα και οτιδήποτε άλλο έχει μπλοκάρει την ροή του νερού. Εμπιστευθείτε τις Αποφράξεις Γαλάτσι για τέτοιου είδους εργασίες για να επαναφέρουμε το αποχετευτικό σας δίκτυο σε ομαλή λειτουργία.

Αποφράξεις Χαιδάρι
Απολυμάνσεις

Δεδομένου ότι ενδέχεται ο κίνδυνος επίσκεψης απρόσκλητων παρασίτων στο χώρο σας όπως οι κατσαρίδες, τα τρωκτικά κ.α. διενεργούμε απολυμάνσεις ,μυοκτονίες και απεντομώσεις δίνοντας σας εγγυημένες λύσεις. Το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό των Αποφράξεων Γαλάτσι συνεργάζεται στενά σχεδιάζοντας το πρόγραμμα καταπολέμησης. Εναρμονιζόμαστε με τις καινούριες συνθήκες στην τεχνολογία και εκσυγχρονίζουμε τα υλικοτεχνικά μέσα με τα οποία δουλεύουμε. Αποφράξεις Ζεφύρι. Έτσι είμαστε ακόμα πιο αποδοτικοί.  Είμαστε συμμορφωμένοι με τους κανόνες του κράτους  για αυτό και για την καταπολέμηση των παρασίτων χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα. Αποφράξεις Βούλα

Αποφράξεις Χαιδάρι
Αντλήσεις Υδάτων

Τα αντιπλημμυρικά έργα της Αθήνας είναι ανύπαρκτα με αποτέλεσμα μια βροχόπτωση να προκαλεί μεγάλες πλημμύρες. Επιπλέον, η κακή συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου της πρωτεύουσας έχει σαν συνέπεια την υπερχείλιση φρεατίων αφού δεν απορροφώνται τα όμβρια ύδατα. Έτσι, εισβάλλουν σε υπόγειους και ημιυπόγειους χώρους όπως φρεάτια ασανσέρ, υπόγεια γκαράζ κλπ. Οι Αποφράξεις Γαλάτσι διαθέτουν τεχνικούς σε κάθε άκρη της Αθήνας οι οποίοι έρχονται στο χώρο σας με βυτιοφόρα οχήματα και αντλίες υψηλής απορροφητικότητας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συλλέγουν και απομακρύνουν νερά και λάσπες και επαναφέρουν το χώρο στην αρχική του κατάσταση χωρίς υλικές ζημιές. Οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε, καλέστε στα τηλέφωνα των Αποφράξεων Γαλάτσι  και εμείς θα επέμβουμε άμεσα.

Αποφράξεις Χαιδάρι

Οι υπηρεσίες των Αποφράξεων Γαλάτσι λαμβάνουν σε κάθε χώρο στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στο πλαίσιο των εργασιών μας , η εταιρία μας αναλαμβάνει εργασίες αποφράξεων, αντλήσεις υδάτων και απολυμαντικών εφαρμογών  άμεσα και αποτελεσματικά.  Η τεχνολογική ανάπτυξη συμβάλει στη διεύρυνση του επιστημονικού πεδίου του χώρου μας και εμείς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε. Επίσης γνωρίζουμε ποσό σημαντικό είναι να σας παρέχουμε γρήγορη εξυπηρέτηση. Αποφράξεις Μενίδι. Για αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο και υπερσύγχρονο στόλο από οχήματα ώστε να είμαστε κοντά σας μέσα σε λίγα λεπτά. Το τηλεφωνικό κέντρο των Αποφράξεων Γαλάτσι παραμένει ανοιχτό 24/7 όλες τις ημέρες του χρόνου.