Αποφράξεις Νέος Κόσμος

Η εταιρία Αποφράξεις Νέος Κόσμος λειτουργεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στις αποφράξεις, τις απολυμάνσεις και τις αντλήσεις υδάτων. Τα στελέχη της διαθέτουν μεγάλη τεχνογνωσία, εξειδίκευση και πολυετή πείρα πάνω στον κλάδο αυτό. Κατέχουμε ένα υπερσύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων με τα οποία βρισκόμαστε δίπλα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Μας ενδιαφέρει να βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό για αυτό και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για την τεχνολογική πρόοδο. Επιπλέον εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους μας πάνω σε πρωτοποριακές μεθόδους ώστε η εργασία τους να γίνεται αποδοτικότερη. Για την βέλτιστη εξυπηρέτηση σας το τηλεφωνικό κέντρο των Αποφράξεων Νέος Κόσμος είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου ακόμα και τις Κυριακές και τις αργίες.

Αποφράξεις

Η στήριξη και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρία Αποφράξεις Νέος Κόσμος , μας καθιστά την πιο αξιόπιστη αποφρακτική. Διενεργούμε αποφράξεις  κάθε τύπου σε οποιοδήποτε αποχετευτικό δίκτυο ή φρεάτιο. Η επιχείρηση μας διαθέτει προσωπικό το οποίο γνωρίζει άριστα πώς να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που θα σας παρουσιαστεί λειτουργώντας με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Έχουμε στην κατοχή μας τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα των εργασιών. Αποφράξεις Θησείο. Χρησιμοποιούμε διαγνωστική κάμερα ώστε να εντοπίζουμε το βουλωμένο σημείο με ακρίβεια και κατόπιν με ατσαλίνα ή πιεστικό μηχάνημα εκτελείτε η απόφραξη. Έτσι επαναφέρεται το αποχετευτικό σας δίκτυο σε ομαλή λειτουργία και είναι έτοιμο για χρήση. Στις Αποφράξεις Νέος Κόσμος οι τιμές των εργασιών συμβαδίζουν πλήρως με τις οικονομικές συγκυρίες των εποχών μας.

Αποφράξεις Χαιδάρι
Απολυμάνσεις

Το πείσμα των Αποφράξεων Νέος Κόσμος για τη ριζική καταπολέμηση του χώρου σας από κάθε είδους ζωικό παράσιτο αποτελεί για εμάς κίνητρο βελτίωσης. Έχουμε καταφέρει να σημειώσουμε αλματώδη ανάπτυξη καθώς το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να φέρνει εις πέρας όποια αποστολή του ανατεθεί. Αφού γίνει περιμετρικός έλεγχος του χώρου, επιλέγεται το καταλληλότερο εντομοκτόνο ενώ μετά απολυμαίνεται όλο ο χώρος. Αποφράξεις Αιγάλεω. Tα βιοκτόνα που χρησιμοποιούμε κατά τις εργασίες είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διασφαλίζοντας την προστασία της δημόσιας υγείας. Μετά το τέλος των εργασιών χορηγείται το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως για κάθε υγειονομικό έλεγχο.

Αποφράξεις Χαιδάρι
Αντλήσεις Υδάτων

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Αθήνας έχουν σας αποτέλεσμα την εισβολή υδάτων σε οικίες καταστήματα και δημόσιους χώρους.  Το φαινόμενο αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο σε υπόγειους χώρους όπως φρεάτια ασανσέρ και υπόγεια πάρκινγκ. Τα πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία της εταιρίας Αποφράξεις Νέος Κόσμος επεμβαίνουν στο χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά και το έμπειρο προσωπικό μας απομακρύνει τα ύδατα άμεσα και ταχύτατα. Χρησιμοποιώντας αντλίες υψηλής απορροφητικής ισχύος συλλέγουμε  κάθε σταγόνα  αφήνοντας  τον χώρο σας καθαρό. Επειδή τα νερά φέρουν παθογόνους μικροοργανισμούς μετά το πέρας των εργασιών εκτελούμε μικροβιοκτονία. Το τηλεφωνικό κέντρο των Αποφράξεων Νέος Κόσμος λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα πλημμυρίσει. Αποφράξεις Καματερό

 

Αποφράξεις Χαιδάρι

Στην πάροδο των χρόνων οι Αποφράξεις Νέος Κόσμος έχουν αντιμετωπίσει  πληθώρα προβλημάτων και έκτακτων περιστατικών. Περιστατικά που αφορούν τις αποφράξεις, τις απολυμάνσεις και τις αντλήσεις υδάτων καθιστώντας την παρουσία τους ηγετική στο χώρο. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που έχουμε στην κατοχή μας δίνει τη δυνατότητα να επεμβαίνουμε άμεσα στο χώρο σας. Οι αποτελεσματικές υπηρεσίες μας , η γρήγορη εξυπηρέτηση και ο απολυτός επαγγελματισμός είναι οι λόγοι που το πελατολόγιο της εταιρείας συνεχώς διευρύνεται. Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την διαρκή στήριξη σας φροντίζουμε στις Αποφράξεις Νέος Κόσμος να αναβαθμιζόμαστε σε συνεχή βάση. Τέλος το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεση σας όλες τις ώρες της ημέρας,  όλο το χρόνο. Αποφράξεις Πλάκα