Αποφράξεις Γέρακας

Οι Αποφράξεις Γέρακας είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής. Η εταιρεία μας εδώ και πολλά χρόνια πραγματοποιεί μία μεγάλη προσπάθεια η οποία έχει σαν στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας. Παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών όπως αποφράξεις απολυμάνσεις και αντλήσεις υδάτων. Οι εργασίες που πραγματοποιούμε στοχεύουν στην διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του χώρους. Επομένως γίνεται κατανοητό το πόσο σημαντικές είναι για εσάς αλλά και για τον χώρο στον οποίο μένετε ή εργάζεστε. Για αυτόν διατηρούμε την ποιότητα των εργασιών μας σε υψηλά επίπεδά με τον εκσυγχρονισμό των μέσων και των τεχνικών που χρησιμοποιούμε. Να είστε σίγουροι πως οι Αποφράξεις Γέρακας  θα λύσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κατάστημα ή η κατοικία σας. Αποφράξεις Εκάλη

Αποφράξεις

Είναι γεγονός πως σε ένα αποχετευτικό δίκτυο που δεν πραγματοποιούνται συντηρήσεις είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν απρόοπτα βουλώματα.  Οι Αποφράξεις Γέρακας είναι η καταλληλότερη εταιρεία για να αναλάβει την φροντίδα του αποχετευτικού σας δικτύου. Πραγματοποιούμε με μεγάλη επιτυχία κάθε είδους απόφραξης  σε κάθε σημείο της Αττικής. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από εξειδικευμένα συνεργεία απόφραξης. Μέσα σε κάθε συνεργείο αποφράξεις υπάρχουν εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιούνται από τους τεχνικούς μας. Έτσι οι τεχνικοί μας συνδυάζουν την μεγάλη εμπειρία τους με τα σύγχρονα μέσα που έχουν στην διάθεση του για να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τις Αποφράξεις Γέρακας δίπλα σας το αποχετευτικό σας δικτύου θα είναι διαρκώς καθαρό και ανοιχτό. Έτσι δεν θα υπάρχει πλέον φόβος να προκύψει ένα βούλωμα σε αυτό που θα εμποδίζει την ροή του νερού.

Αποφράξεις Χαιδάρι
Απολυμάνσεις

Οι Αποφράξεις Γέρακας πραγματοποιούν απολυμάνσεις σε όλη την Αττική για την καταπολέμηση των παρασίτων. Πέρα από τις απολυμάνσεις αναλαμβάνουμε εργασίες απεντομώσεων και μυοκτονιών για την αντιμετώπιση των εντομών και των τρωκτικών.  Διαθέτουμε τόσο την τεχνογνωσία όσο και τα απαραίτητα  μέσα ώστε οι εργασίες μας να είναι αποτελεσματικές και σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα απολύμανσης τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε χώρου. Κάθε πρόγραμμα απολύμανσης περιλαμβάνει τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν ανάλογα με το πρόβλημα σας. Αποφράξεις Καλλιθέα. Επιπλέον περιλαμβάνουν τόσο το φάρμακο που θα χρησιμοποιηθεί στον χώρο όσο και ο αριθμός των εφαρμογών που θα γίνουν. Οι Αποφράξεις Γέρακας σας υπόσχονται έναν καθαρό χώρο απαλλαγμένο από την ενοχλητική παρουσία κάθε ζωυφίου.

Αποφράξεις Χαιδάρι
Αντλήσεις Υδάτων

Αποφράξεις Βουλιαγμένη. Οι αντλήσεις υδάτων είναι μία από τις πιο σημαντικές εργασίες που εκτελούν οι Αποφράξεις Γέρακας. Η εταιρείας μας πραγματοποιεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατεύσει την περιουσία και την  υγεία σας από τα νερά που έχουν εισβάλλει στο κτίριο σας. Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο καθώς και ο σύγχρονος εξοπλισμό μας είναι οι λόγοι που μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά να απομακρύνουμε μεγάλες ποσότητες υδάτων. Έτσι πολύ γρήγορα τα καθαρά και τα ακάθαρτα νερά θα έχουν αντληθεί από τον χώρο σας. Γνωρίζουμε πως ένας χώρος μπορεί να πλημμυρίσει ανά πασά στιγμή. Για αυτόν τον λόγο οι Αποφράξεις Γέρακας αναλαμβάνουν κάθε έκτακτο περιστατικό που μπορεί να προκύψει 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο.

Αποφράξεις Χαιδάρι

Οι Αποφράξεις Γέρακας συνεχίζουν να πρωτοπορούν και να αναπτύσσονται προσφέροντας τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον χώρο των αποφράξεων. Διαθέτουμε ένα ευρύ πελατολόγιο το οποίο μας εμπιστεύεται και μας προτιμάει με κλειστά μάτια όταν προκύψει πρόβλημα στο αποχετευτικό του δίκτυο. Η στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτό ως ανταπόδοση φροντίζουμε να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας. Κύριο μέλημα μας είναι να ενημερωνόμαστε και να συμβαδίζουμε με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο. Όλα τα μέσα που διαθέτουμε θα ήταν εντελώς άχρηστα εάν δεν είχαμε ικανούς και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς. Οι τεχνικοί μας διακρίνονται  για τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν σε κάθε εργασία που θα αναλάβουν. Έτσι  στις Αποφράξεις Γέρακας είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απολυτά ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Αποφράξεις Μαρούσι